Hírek
Vidám Városi Vetélkedő - 2018
ÚJRA! ÚJRA! ÚJRA!
Szeretettel invitálunk mindenkit az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Vidám Városi Vetélkedőnkre!
FÉLELMETESEN JÓ ESTE LESZ!
Internet Fiesta 2018
Az egészséges életmód, a sport, az egészség – betegség témakörét járja körbe a 2018-as Internet Fiesta programsorozat. A téma mindenkinek fontos. Az internet segítséget nyújt az egészségre nevelésről, illetve a betegség-megelőzésről szóló hiteles információk megtalálásához. A széles témakör változatos programok megszervezésére nyújt lehetőséget. Fontos felhívni a figyelmet az interneten keringő tévhitekre, félretájékoztatásokra is.
Felhívás
Könyvtárunk kiállítást szervez, és ehhez kérné a lakosság segítségét:
Akinek van otthon régi balmazújvárosi vagy balmazújvárosi vonatkozású képeslapja, legyen kedves azt behozni április 15-ig könyvtárunkba.
Tücsökringató
Február 9-én „Tücsökringató” elnevezéssel baba-mama klubnak adott helyet a könyvtár. Az ingyenes foglalkozáson a kicsik és nagyok is egyaránt jól érezhették magukat.
A következő „Tücsökringatót” március 9-én 10 órától tartjuk, melyre szeretettel várunk minden kedves anyukát és babát.
Biztonságos Internet Napja 2018
A Safer Internet Program célja – az Európai Unió által közvetített értékrenddel összhangban – az internet és online-technológiák használatának biztonságosabbá tétele, különösen a gyermekek számára, és a jogellenes, valamint káros tartalom elleni küzdelem hatékonyságának biztosítása.